Honda marine, filosofia nipona a Catalunya

La presentació, davant de la premsa nàutica, de la campanya de publicitat d’Honda Marine a la seu de Greens Power Products de La Garriga, va ser una oportunitat de retrobar-me amb companys de les revistes nàutiques i de poder parlar sobre el moment que viu el sector. Sabia, a més, que tindríem ocasió de recórrer, de la mà del màxim responsable de l’empresa, Marcel Pascual, unes instal·lacions que, malgrat ja fa anys estan construides, són modèliques quant a estètica, distribució i funcionament. La visita, com ja havia succeït amb la premsa de revistes de jardineria, va deixar tothom impressionat no només per la netedat i modernitat de l’edifici sinó també per la gestió informatitzada del seu magatzem i de la distribució de productes. L’avanzada filosofia empresarial nipona que, amb tant entusiasme explica Pascual, es respira por tots els costats de Greens.

Marcel Pascual, president de l'empresa, mostra les instal·lacions als mitjans.

Intervenció davant dels mitjans per explicar la campanya de comunicació.
Anuncis realitzats per a la campanya de comunicació d'Honda Marine.

Foto de família al final de la visita dels mitjans.

Leave A Comment