Uns models improvisats, però molt professionals

Les fotos realitzades amb treballadors de Greens a La Garriga i per a la campanya publicitària dels productes de jardineria Echo demostren que l’elecció va ser encertada, ja que els improvisats models es van comportar sempre com autèntics experts i van actuar amb la naturalitat necessària per associar la idea de veracitat, resistència i professionalitat a les imatges. Les modèliques instal·lacions de l’empresa ens van permetre muntar, amb el fotògraf Javier Pardo, un escenari per dur a terme una sessió de fotos en la qual es va cuidar fins l’últim detall: des de la llum fins al maquillatge i l’estilisme, i en la qual el treball de Sònia Manzano, responsable de marketing de Greens, ens va ser de gran ajuda.

Instal·lacions de Greens-Honda a La Garriga.
Els treballadors, models de la sessió d'Echo.
Moment de la sessió de fotos.

Leave A Comment