Les proves de mar convocades per segon cop aquest any per Fairline Barcelona a les instal·lacions de Port Fòrum van repetir èxit. La seixantena de clients i navegants afins a la marca que van acudir a la convocatòria per poder navegar a bord dels últims models de la drassana anglesa i rebre in situ informació sobre les seves novetats corroboren que Fairline Barcelona ha aconseguit fer-se un lloc al competitiu mercat nàutic català tant de creuers com de iots a motor en molt poc temps gràcies en part a una de les ofertes més completes de models Fairline d’Europa i segurament del món. En coordinació amb Gabinet de Comunicació, de Barcelona, Monmar Comunicació es va encarregar de la convocatòria de premsa per a mitjans generalistes, d’estil de vida i econòmics, que van quedar impressionats del nivell de les embarcacions i del desplegament de mitjans de Fairline Barcelona; també vam dur a terme la creació de l’anunci de la jornada que va sortir publicat a La Vanguardia. Per descarregar-vos la convocatòria de premsa en català cliqueu aquí i en castellà aquí; informació sobre Fairline Barcelona i Fairline aquí; i la nota de premsa de la jornada aquí. Fairline estarà present al Saló Nàutic de Barcelona (8-16 de novembre), tant a Gran Via com a Port Vell.

Les proves van reunir un públic fidel a Fairline d'Espanya i l'estranger.
Les proves van reunir un públic fidel a Fairline d'Espanya i l'estranger.
En las jornadas, hubo una muestra de los coches de alta gama Aston Martin y Bentley.
A les jornades, s'hi va poder veure una mostra de cotxes d'alta gama Aston Martin i Bentley.
M. Coll.
Fairline Barcelona compta amb una vintena de models a Port Fòrum. Foto: M. Coll.

Leave A Comment