És més que probable que en èpoques de vaques magres com la que vivim les iniciatives empresarials per sortir-ne airós abundin més que quan les vaques són grasses. Ja se sap que l’escassetat aguditza l’enginy i que de tota crisi sempre n’hi ha que en surten beneficiats. Ens costaria poc trobar exemples, de propostes ‘anticrisi’, en tots els sectors i àmbits, com la de Fredpicking, empresa de logística de Sant Julià de Vilatorta, que ofereix als seus clients i empreses de nova creació un ‘pack’ integral que inclou transport i emmagatzematge (també a temperatura i humitat controlada) i una oficina ‘claus en mà’ per estalviar les despeses fixes d’una infraestructura pròpia. Des de Monmar Comunicació hem fet la difusió de la iniciativa entre els mitjans comarcals i especialitzats.

Podeu clicar damunt de cada mitjà per veure’n el que han publicat: El 9 Nou, Osona Comarca, El Economista, Canal Català Osona, Osona.com, Elter.net, Diari de la Crisi.cat i Diario de Logística-Diario del Puerto.

Per descarregar-vos la nota de premsa cliqueu aquí.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2FIOXd3PLIE]

Leave A Comment