Vida nova al Coworking Tona!

Any nou, vida nova, no? Doncs per a nosaltres, aquesta vida nova comença al Coworking Tona (ha començat ja, vaja, aquest desembre), un espai on ens hem instal·lat amb tots els nostres estris i des d’on esperem atendre els nostres clients i poder compartir coneixements i experiències (i si pot ser clients!) amb la resta de coworkers.

Apunteu-vos les noves dades de contacte de MONMAR COMUNICACIÓ: c/Major, 35 1r 08551 Tona. Nou telèfon fix: 93 812 58 97; també podeu contactar-nos al 685 506 531 i al correu electrònic: [email protected].

A partir d'ara ens trobareu al Coworking Tona.

El Coworking Tona, amb la comunicació i difusió del qual participem, és un espai situat al centre de Tona adreçat a professionals que necessitin un lloc per treballar còmodament per una quota mensual molt econòmica que inclou serveis com espai de treball propi, Internetsala de reunions, sala de presentacions, local climatitzat, neteja, etc. A banda, el centre, per promoure la creació de sinèrgies, organitzarà trobades regulars i jornades de formació per als coworkers també adreçades al públic en general.

El centre té diferents espais de treball, sala de reunions, sala de presentacions, Internet, etc.

És el primer coworking d’iniciativa privada que s’obre a Osona Sud on petites empreses, professionals independents i treballadors autònoms de Tona, Centelles, Taradell, Hostalets de Balenyà, Sant Miquel de Balenyà i Seva poden trobar-hi un espai de treball ideal.

Si hi esteu interessats i voleu saber-ne més coses, podeu trucar al 93 812 58 97 o bé enviar un correu electrònic a: [email protected]. També podeu venir a la inauguració que tindrà lloc el divendres 17 de gener de 2014 i que serà també jornada de portes obertes per a qui vulgui visitar l’espai.

Imatge exterior del Coworking Tona, ubicat al centre de Tona.

Leave A Comment