Conde, substitut de Puig al capdavant del Saló Nàutic de Barcelona

El nomenament de Luis Conde com a nou president del Saló Nàutic de Barcelona emplena el buit que havia deixat Enric Puig en el càrrec després de la seva sobtada mort i que havia cobert Jordi Salvat interinament. Amb aquesta designació, el Saló tanca un dels temes més urgents de la seva agenda de cara a la 48ª edició, que es preveu complicada a causa de la crisi. Amb una llarga trajectòria en el món de la banca, Conde és fundador de Seeliger y Conde, consultoria que es dedica a la selecció de directius per a empreses, i coneixedor del sector nàutic ja que forma part del comitè organitzador del Saló i presideix Marina Port Palamós.

Per veure la nota de premsa emesa pel Saló Nàutic de Barcelona, cliqueu aquí.

Conde, nou president del Saló Nàutic de Barcelona.

Leave A Comment