La revista Retalls de Cultura, que es distribueix a El Ripollès, Osona i La Garrotxa, ha publicat a mitjan setembre un número en el qual es fa ressò de l’acord signat entre la seva empresa editora, Grup Art-D2, i Grup Nació Digital i impulsat per Monmar Comunicació.

Amb un original format apaisat, Retalls de Cultura ha aconseguit en poc més d’un any fer-se un lloc entres les publicacions gratuïtes sobretot perquè ha sabut trobar una fórmula inèdita fins al moment que aposta pels continguts i per un atractiu disseny.

Darrera Grup Art-D2, que ha obert un local molt cèntric i ben equipat a Ripoll, hi ha Sergi Morato i Vanesa Alarcón, que des de Campdevànol i Ripoll han aconseguit posicionar la publicació a la comarca i ara es proposen fer el mateix a Osona i La Garrotxa. La iniciativa destaca per la seva ambició però sobretot perquè prové d’un territori, el Ripollès, on gairebé totes les propostes són en clau local o, com a màxim, comarcal. Us podeu descarregar l’últim número aquí.

Leave A Comment